Hoidot jonottamatta ja ilman lähetettä

Monia pariskuntia mietityttää mahdollisuus saada lapsia. Epävarmuus saattaa lisääntyä, jos raskaaksi tuleminen vie useita kuukausia. Ota rohkeasti meihin yhteyttä viimeistään silloin, kun raskaus ei ole alkanut kuuden kuukauden yrittämisen jälkeen.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta

Teemme pariskunnalle suunnitelman tarvittavista tutkimuksista, hoidon tarpeen arvioinnin ja yksilöllisen hoitosuunnitelman. Aina syy lapsettomuuteen ei selviä huolellisillakaan tutkimuksilla. Siinäkin tapauksessa lapsettomuuteen voidaan yleensä tarjota hoitoa.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Pariskunta päättää viime kädessä aina itse, millaisiin hoitoihin ja millä aikataululla he ovat valmiita. 80–85 % pareista saa apua nykyisistä lapsettomuuden hoitomenetelmistämme.

”Meillä oli oikea ajoitus hakeutua hoitoihin, ei yhtään olisi kannattanutkaan enää asiaa pitkittää.” Niina Viitanen

Viitaset
Niina, Leo ja Jouni Viitanen. Katso perheen tarina Youtubessa »

Hedelmällisyysneuvontaa

Joskus hedelmällisyyteen liittyvät kysymykset saattavat askarruttaa mieltä, vaikka raskaustoive ei ihan vielä olekaan ajankohtainen. Naisella saattaa olla jokin hedelmällisyyteen vaikuttava sairaus, mikä aiheuttaa huolta perheen perustamista ajatellen. Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi monirakkulaiset munasarjat, kuukautishäiriöt, endometrioosi, hormonaalinen sairaus, sairastettu syömishäiriö tai lapsena hoidettu pahanlaatuinen tauti. Nämä voivat vaikeuttaa raskaaksi tulemista. Miehillä hoidettu kivesten laskeutumattomuus, sairastettu kivestulehdus tai kiveskohjut saattavat vaikuttaa siemennesteen laatuun. Tällaisissa tilanteissa keskustelu lisääntymislääketieteen asiantuntijan kanssa voi rauhoittaa mieltä.

Ovumian tytäryhtiö Nova Vita palvelee asiakkaita Tallinnassa. Teemme klinikoillamme vuosittain yhteensä yli 1700 hedelmöityshoitoa.