Lahjamunasolulla tehtyihin hoitoihin turvautuminen on merkittävä päätös. Me Ovumiassa ymmärrämme, että lahjoitettuja sukusoluja tarvitaan monista eri syistä. Usein on kuljettu jo pitkä matka ennen hoitoihin päätymistä. Haluamme tukea teitä munasolulahjoitushoitoihin liittyvissä päätöksissä. Toivomme sydämestämme, että voimme auttaa teitä saamaan terveen vauvan.

Arvostamme toivettanne saada lapsi. Meillä Ovumiassa lahjamunasoluhoidot ovat turvallisia ja ammattilaisillemme tuttuja hoitotoimenpiteitä. Mitä tahansa kysymyksiä tai huolenaiheita teillä on, olette aina tervetulleita keskustelemaan hoitovaihtoehdoista kanssamme!

Keskustellaanko heti? Pyydä keskusteluaikaa asiantuntijaltamme. Voimme soittaa toivomananne ajankohtana. Neuvomme henkilökohtaisesti ja keskustelemme yhdessä, voisiko munasolulahjoitushoito olla perheellenne sopiva hoitomuoto.

Pyydä puhelua

 

Olemme Ovumiassa ylpeitä siitä, että voimme tarjota mahdollisuuden saada lapsia. Hoitoihimme ei ole jonotusaikaa, etkä tarvitse lähetettä lääkäriltä. Käytössämme on oma, rekisteröityjen lahjoittajien munasolupankki. Voitte olla varmoja huippulaadusta läpi koko hedelmöityshoitoprosessin. Laadukas laboratorio ja monipuolisten tekniikoiden aktiivinen käyttö nostavat myös raskauden onnistumisen mahdollisuuksia.

Yhteisenä tavoitteenamme on saada teille oma lapsi!

Lahjoitettuja munasoluja, siittiöitä tai alkioita voidaan tarvita, jos lasta toivovien henkilöiden oma sukusolutuotanto ei toimi, omissa sukusoluissa on toiminnallista vikaa tai parin omista sukusoluista syntyneellä lapsella olisi huomattava, vaikean perinnöllisen sairauden riski.

Lahjamunasoluhoidoissa korostuvat eettisyys ja toimintatapojen systemaattinen organisointi.

Suomessa tehdään vuosittain satoja lapsettomuushoitoja luovutetuilla sukusoluilla. Tavoitteena on lämmin, luottamusta korostava hoitokokemus. Hoidoista vastaa hoitotiimi, johon kuuluvat lääkärit sekä asiakkaan omahoitaja. Hoitoketju on asiakkaalle helppo, yksinkertainen ja turvallinen. Se perustuu ammattilaisten jo vuosia hiomaan prosessiin, jossa munasolulahjoittajan ja vastaanottajan terveyttä kunnioitetaan alusta loppuun saakka.

Lahjoitetuilla sukusoluilla tehtävää hoitoa edeltää aina lahjasukusoluneuvonta, eli keskustelu psykologin kanssa hoitoon liittyvistä juridisista, psykologisista ja eettisistä erityiskysymyksistä.

Munasoluluovuttajamme ovat terveitä 21–35-vuotiaita naisia. Spermanluovuttajat ovat terveitä, 18–45-vuotiaita miehiä. Ovumiassa on oma, korkeatasoinen sperma- ja munasolupankki, joista voimme tarjota asiakkaillemme kotimaisia sukusoluja. Kaikki sukusolujen luovuttajat ovat vapaaehtoisia ja Suomessa rekisteröityjä lahjoittajia. Meillä ei ole jonoa lahjamunasoluhoitoihin.

Lisätietoa lahjoittajille: https://ovumia.fi/sukusolujen-lahjoittaminen/

Lahja-alkiohoidot

Lahja-alkioita on tarjolla rajallinen määrä ja niitä ovat lahjoittaneet pariskunnat, jotka ovat itse käyneet läpi lapsettomuushoitoja ja lopulta saaneet perheeseensä toivomansa määrän lapsia. Lapsettomuushoitojen jälkeen heille on jäänyt pakastettuja alkioita, jotka he toivovat voivansa lahjoittaa muiden lapsettomuudesta kärsivien hoitoihin. Alkioita lahjoittavat parit tapaavat lääkärin, joka tekee heille terveystarkastuksen. Parit tapaavat myös psykologin, joka käy lahjoittajien kanssa läpi päätöksentekoon liittyvät psyykkiset ja eettiset näkökulmat. Heiltä tutkitaan myös peruskromosomisto ja infektiotaudit verikokein.

 

Päivi Virta

 

Kysy lisää hoidoista lahjoitetuilla sukusoluilla:

Päivi Virta
paivi.virta@ovumia.fi
0400 627 507