Etsimme Jyväskylän klinikalle hedelmöityshoitoihin erikoistunutta naistentautien erikoislääkäriä

Etsimme Jyväskylän klinikalle hedelmöityshoitoihin erikoistunutta naistentautien erikoislääkäriä


Voit olla myös urasi alussa oleva naistentautien erikoislääkäri ja kiinnostunut hedelmöityshoitoalasta. Voit työskennellä ammatinharjoittajana tai työsuhteisesti, joko osa-aikaisesti tai täysiaikaisesti.

Ovumia Jyväskylän klinikalla pääset tekemään monipuolisia hedelmöityshoitolääkärin tehtäviä. Ovumia Jyväskylän klinikka tarjoaa hyvät työskentelypuitteet aivan Jyväskylän keskustassa. Kanssasi hoitotyötä tekee moniammatillinen tiimi ja tukenasi on myös lääkärikollegoiden verkosto. Ovumia toimii alan johtavana edelläkävijänä alkiodiagnostiikan ja -tutkimusten osalta. Käytössämme on myös kattava Ovumian sukusolupankki, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hoitoa nopeasti ja laajasti.

Tarjoamme tiiviin ja iloisen työyhteisön, säännöllisen päivätyöajan, tarvittavan koulutuksen, palkitsevan työn, laajan ammatillisen tuen sekä hyvät työsuhde-edut.  Vaativasta työstä tarjoamme Sinulle hyvän palkkauksen.

Ovumia on Suomen ja Pohjoismaiden johtava hedelmöityshoitoihin erikoistunut klinikkaketju. Tarjoamme edistyneintä hedelmöityshoitoa ja huolenpitoa Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Ovumia on munasolu- ja siittiölahjoitushoitojen sekä alkiodiagnostiikan asiantuntija. Asiakkaillemme on syntynyt yli 15.000 vauvaa.
Ovumia on kumppanina FutureLife-ketjussa, joka on Euroopan johtava lapsettomuushoitojen tarjoaja. FutureLife-ketjuun kuuluu 45 klinikkaa 10 maassa ja se tekee vuosittain 29 000 hedelmöityshoitoa. Ovumia tarjoaa näin mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä yrityksessä, sillä teemme tiivistä yhteistyötä kumppanuusklinikoidemme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Ovumian tuotantojohtaja Pia Allinen
+358 44 324 9281
pia.allinen@ovumia.fi

Vastaava lääkäri Ovumia Jyväskylä
Anna Kivijärvi
anna.kivijarvi@ovumia.fi

Hakemukset osoitteeseen hakemukset@ovumia.fi

←  Takaisin