Hedelmöityshoito­klinikka Ovumia muuttaa uusiin toimitiloihin Helsingissä

Hedelmöityshoitojen edelläkävijä Ovumia muuttaa uusiin, moderneihin toimitiloihin Helsingin ydinkeskustassa. Toukokuun lopussa klinikka aloittaa toiminnan osoitteessa Eteläranta 12, vain saman korttelin toisella kulmalla. Kauppatorin kupeessa sijaitsevassa historiallisessa rakennuksessa sijaitsevat täysin remontoidut vastaanottotilat sekä modernit hedelmöityshoitolaboratoriot. Nämä yhdessä tarjoavat entistä paremmat puitteet palvella asiakkaita.

Nykyaikaiset puitteet

Helsingin tulevaan toimipisteeseen kulku tapahtuu historiallisesti merkittävän, arkkitehti A. E. Melanderin suunnitteleman arvotalon kulmassa sijaitsevasta ovesta. Toimitiloissa palvellaan asiakkaita kaikissa lapsettomuutta ja hedelmöityshoitoja koskevissa kysymyksissä, samalla lämmöllä kuin aiemminkin. Moderni laboratorio taas on toimipisteen kruununjalokivi, joka tarjoaa yhdessä edistyksellisten hoitomenetelmien kanssa, entistä paremmat mahdollisuudet perheiden auttamiseen.

Havainnekuva: MUUAN Oy

Hedelmöityshoitoon nopeasti, ilman lähetettä

Lääkäreiden vastaanottotilojen määrä kaksinkertaistuu uusissa toimitiloissa. Tämä taas mahdollistaa entistä nopeamman pääsyn hedelmöityshoitoihin ja hoidonarviointeihin, helposti ilman lähetettä. Kun siis hedelmällisyys askarruttaa, varaa aika ensikäynnille!

Lahjoita sukusoluja

Ovumian uusissa tiloissa voi myös lahjoittaa sukusoluja niitä tarvitseville. Lahjamunasolujen ja -siittiöiden avulla mahdollistetaan vuosittain uuden elämän alku monelle sitä pitkään toivoneelle. Helsingin toimipiste tarjoaa runsaasti tietoa, osaamista ja tukea myös luovuttajille. Mikäli olet miettinyt sukusolujen lahjoittajaksi ryhtymistä, voit täyttää esitietolomakkeen verkossa, niin sinuun ollaan tarkemmin yhteydessä.

Tervetuloa vierailemaan uusiin Helsingin toimitiloihin toukokuun lopusta alkaen – osoitteeseen Eteläranta 12!

Havainnekuva: MUUAN Oy

Hedelmöitysklinikka Ovumia

Ovumia on Pohjois-Euroopan johtava hedelmöityshoitoketju. Toimimme Suomessa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä, sekä sisaryhtiömme Nova Vita Virossa Tallinnassa. Klinikoillamme palvelevat alan parhaat ammattilaiset, jotka välittävät asiakkaistaan aidosti ja pyrkivät tekemään jokaisesta käynnistä mahdollisimman miellyttävän. Lämmin palvelumme on ollut jo vuosikymmeniä mukana auttamassa alkuun uutta elämää – tavoitteenamme on tarjota parasta ja tuloksellisinta hoitoa huippuluokan ammattilaisilta.

←  Takaisin