Nopeasti hoitoon Ovumia hedelmöityshoitoklinikalla

Ovumia hedelmöityshoitoklinikka tarjoaa nopean pääsyn huippuluokan asiantuntijoiden hoitoon. Moni hedelmöityshoitoa tarvitseva pohtii kannattaako jäädä pitkiin julkisen puolen hedelmöityshoitojen jonoihin, vai hakeutua yksityiselle klinikalle, jossa jonoja ei ole.

Aika ei paranna mahdollisuutta raskauteen

Hedelmöityshoitoon pääsy voi olla hermoja raastavaa ja stressaavaa, ja monet odottavat pitkiä aikoja julkisen puolen jonossa ja hoidoissa. Valitettavasti aika ei aina ole puolellamme, kun kyseessä ovat hedelmällisyyden haasteet. Siksi vaihtoehtona kannattaa harkita yksityisen tarjoamia hoitoja.

Huippuluokan asiantuntijat apunasi

Ovumia hedelmöityshoitoklinikalla sinua hoitavat alansa huippuasiantuntijat. Jokainen potilas saa yksilöllistä ja huomaavaista hoitoa, joka perustuu viimeisimpään tutkimukseen ja parhaisiin käytäntöihin. Asiantuntijoiden tavoitteena on löytää juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma, joka maksimoi mahdollisuutesi raskauteen.
Yksilöllisen hoitosuunnitelman etuna on se, että kokeneet asiantuntijat todella käyttävät aikaa ja kokemustaan tehdessään hoitosuunnitelmaa asiakkaalle. Suunnitelman tavoitteena on tehdä mahdollisimman hyvä ja tehokas hoito, joka tähtää raskauteen.

Nopea hoitoon pääsy 

Kun odottaa raskautta ja toivoo lasta ei haluaisi odottaa pitkiä aikoja turhaan, siksi Ovumia tarjoaa nopean pääsyn hoitoon. Ovumialla ei tarvitse odotella kuukausia ensimmäiseen konsultaatioon tai hoitosuunnitelman saamiseen. Moniammatillinen tiimi on valmiina auttamaan matkalla kohti vanhemmuutta. Hoidot voidaan aloittaa hyvinkin nopeasti ja näin arvokasta aikaa ei kulu turhaan odotukseen jonoissa.

Yksityisen puolen hoidot maksavat, mistä apua rahoitukseen?

On totta, että yksityisen puolen hoidot täytyy maksaa itse. Ovumia tarjoaa kuitenkin useita eri maksuvaihtoehtoja ja rahoitusta mm. Santanderin kautta. Nopean hoitoon pääsyn ja yksilöllisen suunnitelman ansiosta rahaa voi säästyä myös siinä, että hoito toimii ja raskaus alkaa nopeammin verrattuna siihen, että vuosia kuluu tuloksettomissa hoidoissa ja jonoissa.

“Jos haaveilet perheen perustamisesta tai laajentamisesta, älä jää odottamaan. Aika ei paranna mahdollisuuksia, mutta asiantunteva hoito voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ovumia hedelmöityshoitoklinikat tarjoaa nopean pääsyn huippuluokan asiantuntijoiden hoitoon. Älä hukkaa arvokasta aikaa julkisen puolen jonotuksissa, vaan ota ensimmäinen askel kohti unelmaasi ja varaa aika konsultaatioon jo tänään.”

Tervetuloa Ovumiaan, missä asiantuntijat odottavat auttaakseen sinua matkallasi kohti raskautta ja vanhemmuutta.

Varaa aika Ovumiaan

Miksi Ovumia?

  • Ei jonoa hoitoon pääsyyn
  • Kokeneet huippuluokan asiantuntijat sinua varten
  • Yksilöllinen hoitosuunnitelma
  • Oma kattava sukusolupankki – myös lahjasoluhoitoihin nopeasti
  • Tehdään kaikki tarpeellinen, muttei mitään turhaa
  • Erilaisia rahoitusjärjestelmiä saatavilla
  • Yli 30 vuoden kokemuksella Pohjois-Euroopan johtava hedelmöityshoitoklinikkaketju
  • Yli 16 000 lasta syntynyt asiakkaillemme!

←  Takaisin