Hoidot lahjoitetuilla munasoluilla munasolupankista – jonottamatta

Päätös lähteä hoitoihin lahjoitettujen munasolujen avulla on usein iso sekä paljon tunteita herättävä päätös. Meidän tehtävänämme täällä Ovumiassa on auttaa suurella sydämellä hoitoihin lähteviä koko hoitoprosessin ajan. Koko henkilökuntamme: lääkärit, hoitajat, psykoterapeutit ja laboratoriohenkilökunta ovat valmiita vastaamaan kaikkiin asiakkaan kysymyksiin. Lahjasolukoordinaattorimme on tukena ja vastaamassa kysymyksiin.

Hyvät tulokset Ovumian munasolupankista

Munasolupankkimme avulla tehdään tällä hetkellä lähes kaikki lahjoitettujen munasolujen hoidot. Tulokset ovat hyvät, noin 55 % lahjamunasoluhoidoista tuottaa positiivisen tuloksen.

Asiakas pääsee hoitoon nopeasti ja jonottamatta.

Milloin lahjoitettuja munasoluja tarvitaan?

Lahjoitettuja munasoluja voidaan tarvita, jos lasta toivovien henkilöiden oma sukusolutuotanto ei toimi, omissa sukusoluissa on toiminnallista vikaa tai parin omista sukusoluista syntyneellä lapsella olisi huomattava, vaikean perinnöllisen sairauden riski. Lahjamunasoluhoidoissa korostuvat eettisyys ja toimintatapojen systemaattinen organisointi.

Suomessa tehdään vuosittain satoja lapsettomuushoitoja luovutetuilla sukusoluilla. Tavoitteena on lämmin, luottamusta korostava hoitokokemus. Hoidoista vastaa hoitotiimi, johon kuuluvat lääkärit sekä asiakkaan omahoitaja. Hoitoketju on asiakkaalle helppo, yksinkertainen ja turvallinen.

Kysy lisää

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää hoidoista lahjoitettujen munasolujen avulla tai mielessäsi on joitain kysymyksiä –  voit olla yhteyksissä myös ennen päätöksen tekemistä. Autamme mielellämme kaikissa lahjamunasoluhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Ota rohkeasti yhteyttä koordinaattoriimme joko soittamalla 040 623 4445 tai sähköpostilla nina.pohjanaho@ovumia.fi.

←  Takaisin