Lahjamunasoluhoitojen tarve on voimakkaassa kasvussa

Hedelmöityshoitoklinikallamme lahjamunasoluhoitojen asiakasmäärät ovat selkeässä kasvussa. Asiakkaita hoitoihin saapuu yksityisesti eri puolilta Suomea. He ovat halunneet valita Ovumian sen osaavan henkilökunnan ja luotettavan maineen vuoksi. Lahjamunasoluhoitoihin pääsee tällä hetkellä lähes jonottamatta. Ovumiassa hoidetaan myös kansainvälisiä asiakkaita, sillä Euroopassa on kysyntää tuloksellisista hoidoista.

Aloitin Ovumian lahjamunasoluhoitotiimissä 16.2.2015. Koulutukseltani olen erikoislääkäri, LT ja väitellyt hormonikorvaushoidon ja kalsiumlisävalmisteiden vaikutuksesta vaihdevuodet ohittaneen naisen sairastuvuuteen ja kuolleisuuteen. Aiemmin olen työskennellyt Kuopion yliopistollisessa sairaalassa naistentautien ja synnytysten erikoislääkärinä 2004-2009 sekä Tampereen Ava-klinikalla ja Fertinovalla lapsettomuuslääkärinä 2009-2015. Mielestäni lahjamunasoluhoidoissa on tärkeää empaattisuus ja tuloksellisuus. Olen iloinen voidessani työskennellä Ralph Ashornin ja muiden arvostamieni ammattilaisten kanssa Ovumiassa. Täällä yhdistyvät hedelmöityshoitojen, laboratorion ja lahjasukusoluhoitojen huippuosaaminen. Ovumian laatusertifioidussa laboratoriossa käsitellään vuosittain noin 800 munasolukeräyksen solut ja tulokset ovat erinomaisia.

Lahjamunasoluhoidoissa korostuvat eettisyys ja toimintatapojen systemaattinen organisointi. Yksi tärkeimmistä syistä, jonka vuoksi asiakkaat kertovat valinneensa Ovumian, on korkeatasoinen ja tuloksellinen hoito. Tavoitteena on lämmin, luottamusta korostava hoitokokemus. Lahjamunasoluhoidoista vastaa hoitotiimi, johon kuuluvat mm. lääkärit Kati Pentti ja Candido Tomás. Lääkärit työskentevät työparina hoitajien kanssa ja asiakkaalla on aina hänelle nimetty omahoitaja. Hoitoketju on asiakkaalle helppo, yksinkertainen ja turvallinen. Se perustuu ammattilaisten jo vuosia hiomaan prosessiin, jossa munasolulahjoittajan ja vastaanottajan terveyttä kunnioitetaan alusta loppuun saakka. Munasolulahjoittaja ja -vastaanottaja käyvät myös lahjamunasoluneuvonnassa psykologin luona. Toimintamme perustuu moniammatilliseen tiimityöhön asiakasta unohtamatta.

←  Takaisin