• fi
    • sv
    • en
    • de

Tallinnassa lahjasukusoluhoidot ovat edullisia ja nopeasti saatavilla

Suomalaisen Ovumian tallinnalainen sisaryhtiö, hedelmöityshoitoklinikka Nova Vita tarjoaa korkealaatuisia lahjasiittiö-, lahjamunasolu- ja täysdonaatiohoitoja myös ulkomaalaisille asiakkaille. Luovuttajista on saatavilla laajasti tietoa, mikäli sukusolut tilataan Nova Vitan kanssa yhteistyötä tekeviltä sukusolupankeilta.

Tallinnan Nova Vita klinikalla käytössä ovat kaikki modernit lapsettomuuden hoitomenetelmät. Lahjasukusoluhoidoissa vaihtoehtoina ovat niin klinikan omat sukusolupankit, tuoreet lahjamunasolut kuin ulkopuoliset sukusolupankitkin. Riippumatta siitä, mistä sukusolut tulevat, luovuttajasta voidaan Viron hedelmöityshoitolain mukaan kertoa vastaanottajalle seuraavat tiedot: etninen alkuperä, pituus, silmien ja hiusten väri, kansalaisuus, koulutus, ruumiinrakenne, siviilisääty sekä se, onko lahjoittajalla omia biologisia jälkeläisiä.

Mikäli asiakas päätyy yhdessä Nova Vitan asiantuntijoiden kanssa ulkopuoliseen sukusolupankkiin, on luovuttajasta mahdollista saada tietoja laajemmin. Asiakas voi esimerkiksi lukea lahjoittajan luonteesta, kiinnostuksen kohteista ja harrastuksista sekä nähdä hänen käsialansa ja kuunnella hänen ääntään. Usein saatavilla on myös lahjoittajan lapsuuden kuva. Klinikalle lahjoittajasta tulevat tietoon ainoastaan Viron hedelmöityshoitolain määräämät asiat. Nova Vitalla tehdään myös täysdonaatiohoitoja, jolloin sekä munasolut että siittiöt ovat luovutettuja. Erityisesti näissä tapauksissa monet arvostavat mahdollisuutta tutustua luovuttajien ominaisuuksiin paremmin.

Alisa Stepanova

Nova Vitan potilaskoordinaattori Alisa Stepanova auttaa lahjasukusoluhoitojen järjestämisessä ja on tukenasi koko prosessin ajan.

Virossa sukusolujen luovuttaminen on anonyymia. Tämä tarkoittaa, ettei lahjoittajia rekisteröidä, jolloin hoidoista mahdollisesti syntyvä lapsi ei pysty selvittämään luovuttajan henkilöllisyyttä, eikä ottamaan häneen yhteyttä. Jos asiakas päätyy kuitenkin käyttämään ulkopuolisen sukusolupankin ei-anonyymin/avoimen luovuttajan sukusoluja, voi lapsi selvittää lahjoittajan henkilöllisyyden itse täysi-ikäiseksi tultuaan. Selvittäminen tapahtuu tällöin suoralla yhteydenotolla pankkiin. Lahjoittajilla ei ole missään tilanteissa oikeuksia tai velvollisuuksia suhteessa hoidoissa syntyviin lapsiin.

Hoidot korkealaatuisia ja turvallisia

Nova Vitaan lanseerattiin oma munasolupankki Ovumian ostettua yrityksen vuonna 2015. Tämän ansiosta lahjasukusoluhoidoissa voidaan käyttää nykyään munasoluja suoraan Nova Vitan omasta pankista. Tämä mahdollistaa hoitojen aloittamisen nopeasti ja asiakkaalle parhaiten sopivaan aikaan. Myös tuoreiden lahjamunasolujen käyttö on edelleen mahdollista, mutta prosessi vie enemmän aikaa, sillä vastaanottajan ja luovuttajan kuukautiskierrot on synkronisoitava. Nova Vitan IVF-laboratorion toiminta on laatusertifioitu ISO15189 järjestelmän mukaisesti ainoana Virossa.

Nova Vitalla tehtävät lahjasukusoluhoidot ovat korkealaatuisia ja turvallisia. Kaikki luovuttajat läpikäyvät tiukat seulat, joissa heidät testataan useiden perinnöllisten ja tarttuvien tautien varalta. Soveltuvuus luovuttajaksi varmistetaan lisäksi perusteellisten haastattelututkimusten avulla. Munasolujen luovuttajat ovat iältään 20-30 -vuotiaita terveitä naisia ja siittiöiden luovuttajat 18-35 -vuotiaita terveitä miehiä. Virossa lahjasukusoluhoitojen yläikäraja on 50 vuotta.

Edulliset hinnat ja helppo saavutettavuus

Lahjasukusoluhoitojen hinnat ovat Nova Vitassa verrattain edullisia. Nova Vitan oman spermapankin siittiöillä tehtävä inseminaatio maksaa 755 euroa ja koeputkihedelmöityshoito 2615 euroa. Klinikan omilla munasoluilla tehtävän lahjamunasoluhoidon hinta on alkaen 5875 euroa ja täysdonaation hinta alkaen 6265 euroa. (Hinnat voivat vaihdella ajan mukaan. Katso ajankohtainen hinnasto täältä.)

Nova Vita sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan satamasta ja 10 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan lentokentältä. Oman auton lisäksi klinikalle pääsee sujuvasti bussilla tai taksilla. Mikäli Tallinnassa tehtävät lahjasukusoluhoidot kiinnostavat, Nova Vitan asiantunteva henkilökunta on aina valmis auttamaan Sinua!

Olipa asiasi pieni tai suuri, ole rohkeasti yhteydessä potilaskoordinaattori Alisa Stepanovaan (englanti, eesti, venäjä, saksa): astepanova@novavita.ee

Nova Vita Tallinna

Viron johtava hedelmöityshoitoklinikka
Hoitosyklejä noin 600 vuodessa
Toiminta laatusertifioitua (ISO15189)
Aktiivinen lahjasukusoluohjelma ja omat sukusolupankit
Modernit toimitilat
https://novavita.ee/

 

←  Takaisin