• sv
  • fi
  • en
  • de

Assisterad befruktning med donerade äggceller: upplevelser

Boka tid

På Ovumia har vi genomfört framgångsrika behandlingar med donerade äggceller i över 25 år. Våra klienter är nöjda med behandlingarna och rekommenderar ofta våra tjänster till sina vänner i liknande situation. På den här sidan har vi samlat klienternas upplevelser av assisterad befruktning med donerade äggceller på våra kliniker.

Varför valde ni just Ovumia?

 • En vän rekommenderade Ovumia.
 • Bra, tydlig och informativ webbplats.
 • Det går snabbt att få behandling med donerade äggceller, och man slipper långa väntetider.
 • Ett varmt mottagande efter den första kontakten, man känner sig välkommen.

Är ni nöjda med behandlingen på Ovumia?

I återkopplingen från våra klienter återkommer:

 • Snabb tillgång till behandling.
 • Varmt bemötande och mycket trevlig och kunnig personal.
 • Bra informationsförmedling under hela processen.
 • Man värdesätter äggdonatorer och ger god vård.

Skulle du rekommendera Ovumia till dina vänner?

 • “Vi skulle definitivt rekommendera dem. Vi fick det vi önskade: en möjlighet att bli föräldrar och en underbar pojke. Tack.”
 • “Ja. Jag har faktiskt redan rekommenderat er klinik till mina vänner i en liknande situation.”
 • “Jag kunde lita på er yrkesskicklighet och kände mig trygg under hela processen. Jag rekommenderar er till mina vänner av just dessa anledningar.”
 • “Ja, jag skulle rekommendera Ovumia till alla som befinner sig i en liknande situation. En kunnig och empatisk personal.”

Läs mer om assisterad befruktning med donerade äggceller på våra kliniker här, eller fråga våra experter om behandlingarna:

Nina Pohjanaho

Internationell patientkoordinator
Nina Pohjanaho
nina.pohjanaho@ovumia.fi
+358 40 623 4443
fi sv en

 

Boka tid för ett första läkarbesök, det är det första steget mot behandling med donerade äggceller

Boka tid

Läs mer om assisterad befruktning med donerade äggceller:
Assisterad befruktning med donerade äggceller:  resultat i procent

Kund­upplevelser

“Vi skulle rekommendera er klinik till andra par eftersom vården, vägledningen och stödet som vi fått från er har varit av högsta kvalitet, och kommunikationen enkel, snabb och hjärtlig.”

“Vi fick ytterst bra och vänlig service och känslomässigt stöd från er. En sådan behandling är ingen enkel sak, men vi upplevde att vi även fick känslomässigt stöd från er under hela behandlingen.”

“Vi rådfrågade även andra kliniker om assisterad befruktning med donerade äggceller, men vi hade fått stå i kö för att få behandling. Vi fick snabbt tid för ett första besök hos er, och därefter fortskred allt ganska snabbt. En lämplig äggdonator hittades snabbt, och ett par månader efter det första besöket genomfördes embryoöverföringen. Nu väntar vi på resultatet som ska komma om drygt en månad. Tack Ovumia!”

“Behandlingen gav inte önskat resultat första gången, men vi är mycket nöjda med den behandling och kundservice som vi har fått från er. Ett särskilt tack för den varma och omtänksamma kontakten under hela processen.”

“Vi fick en känsla av att vår situation hanterades på ett övergripande sätt och att vi erbjöds alternativa lösningar som var till vår fördel, och inte ”business först”. Det har resulterat i att vi idag har en familj med tre personer och två vackra embryon i frysen, som kanske en dag blir ett syskon till vår lilla dotter.”

“Personalen är mycket trevlig, hjälpsam, effektiv, pålitlig, och svarstiderna är verkligen snabba. Vi fick en känsla av att ni verkligen värdesätter äggdonatorerna och tar väl hand om dem. Det är väldigt viktigt för oss.”

“Vi är mycket nöjda med den service vi fått och resultatet av behandlingen på Ovumia: vi har nu en söt liten flicka. Tack till donatorn, tack till Ovumia!”

“Jag gick till Ovumias klinik, och det var en underbar upplevelse och allt som jag förväntade mig skulle göras blev gjort på ett tillfredsställande sätt. Kliniken är väldigt trevlig, och personalen liksom läkaren var mycket artiga. Jag rekommenderar andra att besöka denna institution eftersom de uppfyllde alla mina förväntningar.”

“Tack för en fantastisk mottagning på kliniken. Vi var båda mycket glada och imponerade av den varma och professionella inställning som alla hade mot oss. Vi kommer att sprida detta till andra och rekommendera er klinik till våra vänner.”

“Tack för uppmuntran och hopp. Det hjälper mycket att veta att ni alla verkligen, verkligen stödjer oss. Inte bara i egenskap av ett företag utan som människor som bryr sig om andra människor. Det är också anledningen till att vi har hänvisat våra två vänner till er.”

“Vi är verkligen tacksamma för all hjälp och allt stöd från er som har resulterat i våra två vackra pojkar. Vi kommer utan tvekan att rekommendera Ovumia till alla som är i samma situation som vi.”